Velkommen til picto.cloud

Online adgang til dine Picto-Selector data

Log in » Meld dig til »

Trin 1: Opret din egen konto
Du skal have en konto på dette websted for at kunne uploade og synkronisere dine ovelæg og sider i Picto-Selector.
Trin 2: Aktivér konto
Svar på e-mailen der vil blive sendt efter registreringen.
Trin 3: Skriv din adgangsnøgle i Picto-Selector
Gå til din konto på denne hjemmeside og vælg den private adgangsnøgle. I Picto-Selector skal du gå til brugerindstillingerne og åbne indstillngerne for Picto.Cloud. Indtast din private adgangsnøgle.
Hvad er det næste der sker?
Efter du har skrevet din private adgangsnøgle vil du se den øjeblikkelige status for overlæg og sider i listen.
Hvad er det offentlige lin?
Del dine overlæg med andre ved at sende dem et offentligt link. De vil derefter være i stand til at downloade dine overlæg og sider, men de kan kun gemme ændringer hos sig selv. De vil med andre ord ikke kunne "ødelægge" dine oprindelige materialer.
Hvordan kan man: Synkronisere alle data?
Klik med højre museknap på pictosheet listen og vælg "Picto.Cloud"> "Synkroniser nye og nyere overlæg / sider". Dette vil downloade alle date der ikke allerede er i din database og uploade dine egne ændringer. Men det tjekkes, om der er foretaget ændringer fra andre computere for at hindre, at ændringer foretaget andet steds overskrives.
Hvordan kan man: Downloade overlæg og sider?
Klik med højre museknap på pictosheet listen og vælg "Picto.Cloud"> "Download alle online overlæg / sider". Dette vil overskrive alle lokale data med de, der findes online. Tidligere slettet indhold vil gendannes.
Hvordan kan man: Downloade online overlæg oller side?
Højreklik på et overlæg / en side og vælg via menuen at overskrive med online versionen. Picto.Cloud> "Download onlineversionen af dette overlæg/side". Dette vil overskrive den lokale version.
Hvordan kan man: Uploade eksisterende overlæg og sider
Højreklik på et overlæg / en side og vælg via menuen at uploade det. Picto.Cloud> "Upload og overskriv onlineversionen af dette overlæg/side". Dette vil overskrive onlineversionen.
Hvordan kan man: Fjerne online overlæg og sider?
Klik med højre museknap på et overlæg / en side vælg "Picto.Cloud"> "Slet online".
Betydningen af farver i pictosheet listen
Gul betyder at et overlæg ikke er online.
Rød betyder at et overlæg er blevet fjernet fra serveren.
Blå betyder at et overlæg også finde online men er frorskelligt fra det aktuelle overlæg.
Grøn betyder at den nuværende version af overlægget findes online.

Picto.Cloud er gratis at bruge, men der er begrænsninger i antallet af ark, der kan uploades. På et tidspunkt vil vi beslutte, om at det er muligt at holde det gratis med et begrænset antal ark, eller om vi bliver nødt til at opkræve et mindre årligt beløb.


© www.picto.cloud by Martijn van der Kooij